Dagars returrätt
Trustpilot
Trustpilot: Utmärkta omdömen
(+45) 66130049

Personlig information

Inga personuppgifter registreras på Diving 2000 A / S , kommer aldrig att överlåtas , säljas eller göras tillgänglig för tredje part . All information lagras säkert och är endast tillgänglig för betrodda anställda i Diving 2000 A / S.
I förhållande till alla . elektroniska betalningar med hjälp av en säker krypterad metod genom Webshop systemet . Det är en godkänd leverantör med godkännande av E-märkt .
Shop -systemet använder cookies för att hantera innehållet i din varukorg . En cookie är en fil som lagras på din egen dator . Det är möjligt att be systemet att spara dina adressuppgifter för nästa besök . Om du senare raderar informationen kan göras via webbläsarens inställningar.
Under ett köp ber vi ditt namn , adress , telefonnummer och e-postadress . Denna information används enbart för att behandla din beställning . Information som överförs och lagras elektroniskt i krypterad form och lagras i 5 år . Den " kontrakt " ( kontrakt ) lagras inte i Diving 2000 på ett sätt som senare kan du logga in och visa / ändra status .
Dessutom registrerar vi IP-adressen från vilken alla . köp görs . Den information som är normalt inte används, men kan användas i ett programfel . polisutredning . Alla falska beställningar till polisen !
Du kan också välja att få sin e-postadress med på en sändlista med Diving 2000 A / S för att få nyheter och annan information från Diving 2000 A / S. Denna tjänst kan alltid prenumerera och avsluta prenumerationen när du vill .
Jfr . Lagen Personuppgiftsskyddvi avslöja på begäran på skivor och på grundval av någon . invändningar som vi kommer att radera den omfattning önskas .
Diving 2000 A / S är ansvarig för uppgifterna . Regissören och säljpersonal för Diving 2000 A / S har tillgång till information om dig .
Registrering av IP -adress
Ditt besök från Diving 2000 A / S registreras i en loggfil . Loggfiler används endast för statistiska ändamål , och ger oss en statistisk bild av hur många besökare , vilket land de kommer från .
Vid Diving 2000 A / S log statistik används för att optimera webbplatsen och dess funktioner , och för att öka användbarheten av webbplatsen .