Dagars returrätt
Trustpilot
Trustpilot: Utmärkta omdömen
(+45) 66130049

Betalningar

Diving 2000 accepterar betalning med VISA / VISA. Mastercard , Visa. Betalning kommer att debiteras ditt konto när den levereras.
AVGIFT:

Diving 2000 krypterar all information med SSL (Secure Socket Layer)-protokollet. Det innebär att obehöriga inte kan läsa ditt kortnummer eller annan information under transaktionen med PBS.
Det är endast möjligt att göra betalningar via kreditkort.

Konto på överlåtelse är möjlig genom B2B (handel med handlare).

Säker betalning med kreditkort på Diving 2000 A / S
För att du ska känna dig mest trygg när du handlar hos oss, har vi valt en av Danmarks absolut bästa betalningsleverantör. PBS står för alla våra transaktioner och i samarbete med banker, har de utvecklat några mycket säkra betalningsmetoder.

Du kan med oss väljer att betala med de korttyper hittar du i det övre högra hörnet. Det är bland annat VISA, VISA och alla stora kreditkort som Mastercard.

 

CVC-kod
Kolla siffror för ökad säkerhet när du använder bankkort på Internet.
När du använder ditt kreditkort på internet måste du ange kortets säkerhetskod tillsammans med kortnummer och utgångsdatum. Denna ytterligare kontroll införs för att öka säkerheten för internetbetalningar.

 

Vad är CVV?
CVV är ett tresiffrigt nummer - typiskt de tre sista siffrorna i rad av siffror - som är tryckt på baksidan av alla Visa / Dankort och danska Eurocard och Mastercard. Hittills har två tredjedelar av alla "rena" VISA, VISA därför ingen Visa, ingen bärande bärande kontrolcifre.Selvom du inte har säkerhetskoden på ditt kort, kan du fortfarande handla på Internet. Men har ni kolla siffror, de övergav vid uppmaning. PBS International kontrollera att uppgifter om kortnummer, utgångsdatum och säkerhetskod kommer från samma kreditkort.